Πώς μπορώ να προετοιμάσω το αυτοκίνητό μου για διακρατική μεταφορά αυτοκινήτου;

Εάν έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε μία από τις πολλές διαθέσιμες εταιρείες μεταφοράς αυτοκινήτων, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν προγραμματίσετε το αυτοκίνητό σας για διακρατική μεταφορά αυτοκινήτων. Αλλά πρώτα, ας μιλήσουμε για τη μεταφορά αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς δεν έχετε ιδέα τι είναι η μεταφορα πιανου μεταφορά αυτοκινήτου, είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή και αρκετά αυτονόητη. Μια εταιρεία μεταφοράς αυτοκινήτων είναι μια εταιρεία μεταφορέων που θα αποθηκεύσει, θα αποστείλει και θα μεταφέρει το αυτοκίνητό σας για εσάς σε μια νέα τοποθεσία. Οι εταιρείες μεταφοράς αυτοκινήτων μπορούν ουσιαστικά να στείλουν το όχημά σας οπουδήποτε θέλετε, από τη μεταφορά αυτοκινήτων από τη Φλόριντα μέχρι τη μεταφορά αυτοκινήτων στην Καλιφόρνια. Αυτό είναι ιδανικό για εταιρείες, στρατιωτικά οχήματα και άτομα που μετακινούνται από τη μια τοποθεσία στην άλλη και απλά δεν θέλουν να οδηγήσουν τα οχήματά τους.

Για μερικούς ανθρώπους είναι η εξοικονόμηση χρημάτων. Για άλλους ανθρώπους είναι θέμα ασφάλειας. Άλλοι πάλι προσπαθούν απλώς να αποφύγουν τον πόνο μιας μεγάλης διαδρομής εκτός δρόμου. Η χρήση μιας εταιρείας μεταφοράς αυτοκινήτων θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και άγχος, κάτι που είναι ιδιαίτερα καλό για άτομα που μετακινούνται. Έχεις αρκετά στο μυαλό σου!

Η προετοιμασία του αυτοκινήτου σας για διακρατική μεταφορά αυτοκινήτου δεν είναι καθόλου ταλαιπωρία, εάν απλώς ακολουθήσετε αυτούς τους απλούς κανόνες:

Πρώτα απ ‘όλα, το αυτοκίνητό σας πρέπει να καθαριστεί και να καθαριστεί. Πάρτε το στο πλυντήριο αυτοκινήτων (μάλλον το χρειάζεται ούτως ή άλλως), σκουπίστε το με ηλεκτρική σκούπα και αφαιρέστε τυχόν μεγάλα αντικείμενα όπως καθίσματα αυτοκινήτου. Ο λόγος? Λοιπόν, αυτά τα αντικείμενα μπορούν να πεταχτούν αρκετά κατά τη μεταφορά και οι εταιρείες μεταφορών αυτοκινήτων προτιμούν να το παίζουν με ασφάλεια παρά να συμβεί κάτι στο αυτοκίνητό σας, όπως ένα ραγισμένο παράθυρο από κάτι βαρύ ή σκληρό. Εξάλλου, με κάτι σαν κάθισμα αυτοκινήτου, έτσι κι αλλιώς δεν οδηγείς στο αυτοκίνητο! Οπότε το μαζέψτε στο κινούμενο φορτηγό.

Στη συνέχεια, εάν αποστέλλετε ένα μετατρέψιμο, βεβαιωθείτε ότι το επάνω μέρος είναι επάνω και ότι είναι ασφαλισμένο και κλειδωμένο. Επίσης, εάν έχετε σκισίματα ή ρωγμές στο υλικό της κορυφής, φροντίστε να το διορθώσετε εκ των προτέρων εάν παίρνετε ανοιχτό φορέα. Εάν χιονίζει ή βρέχει, αυτό θα μπει στο αυτοκίνητο και θα προκαλέσει κάθε είδους προβλήματα.

Πρέπει επίσης να αφαιρέσετε τυχόν προσαρμοσμένα αντικείμενα, όπως καλύμματα γκριλ, φώτα LED κάτω από το αυτοκίνητο, αφαιρούμενες κεραίες, σχάρες αποσκευών κ.λπ. Βγάλτε το, βάλτε το στο κινούμενο φορτηγό σας και αυτό είναι. Αυτό είναι απλώς ένα άλλο ζήτημα ασφάλειας, αλλά είναι επίσης για να μην χαθούν ή σπάσουν τα αξεσουάρ.

Βεβαιωθείτε ότι η δεξαμενή αερίου σας είναι γεμάτη λιγότερο από το ένα τέταρτο. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα άλλα φορτηγά και μεταφορείς, οι εταιρείες μεταφορών αυτοκινήτων χρεώνονται κατά βάρος όταν τα οχήματά τους διέρχονται από σταθμούς ζύγισης. Όσο λιγότερα καύσιμα έχει ο καθένας στα αυτοκίνητα και τα οχήματά του, τόσο λιγότερο θα κοστίσει για τον μεταφορέα.

By Richard
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.