«φωνητικός τόνος» και η χρήση του σε εργαλεία λογοθεραπείας

Η ομιλία παράγεται κανονικά συντονίζοντας την κίνηση των μυών της ομιλίας και στη συνέχεια συνδυάζοντας την άρθρωση του λαιμού, της γλώσσας και των χειλιών. Οι Φωνητικές Πτυχές είναι οι δύο κύριοι μύες ομιλίας, (ζώνες μυϊκού ιστού), που χρησιμοποιούνται στην αφετηρία του λόγου.

Όταν το άτομο αρχίζει να μιλάει, το άτομο παίρνει μια ανάσα και οι φωνητικές πτυχές δονούνται όταν ο αέρας που συγκρατείται στους πνεύμονες απελευθερώνεται σταδιακά, περνώντας από τις απαλά κλειστές φωνητικές πτυχές, προκαλώντας έτσι δόνηση και παράγοντα κλειδαρασ ιλιον τον ήχο Buzzing που ονομάζουμε Vocal Τόνος. Το Vocal Tone, Buzzing ήχος είναι παρόν σε όλους μας όταν συμβαίνουν αυτά τα εφέ. Ο ήχος του βόμβου περνάει μέσα από το λαιμό και κατευθύνεται στο στόμα, τον ουρανίσκο, τη γλώσσα, το σαγόνι και τα χείλη, τα οποία κινούνται με ακριβείς τρόπους για να τροποποιήσουν τους ήχους προκειμένου να μετατρέψουν τους ήχους της ομιλίας σε λέξεις.

Με αυτή τη γνώση του πώς παράγεται η ομιλία σε σχέση με τον μυϊκό ιστό των Φωνητικών Πτυχών μέσα στο λαιμό, γνωρίζουμε επίσης τον ήχο Buzzing που ονομάζουμε Vocal Tone.

Τα εργαλεία λογοθεραπείας που χρησιμοποιούν συγκεκριμένα τον φωνητικό τόνο ως κύρια αρχή στις συσκευές τους, είναι μακράν συσκευές που είναι αληθινά εργαλεία λογοθεραπείας. Οι συσκευές χρησιμοποιούνται κυρίως για να βοηθήσουν το άτομο που τραυλίζει ή τραυλίζει να αποκτήσει ευχέρεια και είχαν θετικά αποτελέσματα σε πολύ πιο ελεγχόμενα μόνιμα αποτελέσματα από άλλες συσκευές ομιλίας. Οι συσκευές ομιλίας που χρησιμοποιούν τον φωνητικό τόνο για να βοηθήσουν στην απόκτηση της ευχέρειας του ατόμου που τραυλίζει είναι κάπως άγνωστες στην κοινότητα που τραυλίζει και τραυλίζει, αλλά με τα θετικά αποτελέσματα να κερδίζουν όλο και μεγαλύτερη αναγνώριση, γίνονται σημαντικά εργαλεία στον προσωπικό αγώνα για να σταματήσει ο τραυλισμός.

Ο συγγραφέας, Chris Brewer, είναι καινοτόμος πολλών προϊόντων που έχουν βοηθήσει τα άτομα με ειδικές ανάγκες και έχει βραβευτεί για τα επιτεύγματά του για τη βοήθεια της κοινότητας με ειδικές ανάγκες.

By Richard
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.