Diferența dintre Eau De Parfum și Eau De Toilette

În zilele noastre, este obișnuit ca o persoană să poarte un parfum bun și dulce. Acest lucru este valabil în mod tradițional, deoarece toată lumea este interesată să elimine mirosurile neplăcute ale corpului. Cel mai popular și comun lucru pe care fiecare om ar trebui să-l folosească este parfumul. Practic, parfumul este compus din diferite uleiuri esențiale și compuși aromatici. Parfumul este menținut. Are, de asemenea, un amestec de solvent care permite să ofere corpului un miros plăcut. Frumusețea parfumurilor variază. Deci, cel mai bine este să le alegi pentru cele care au un amestec grozav de parfumuri.

Pentru informarea tuturor, parfumul vine în diferite variante. Acestea sunt Eau de Parfum (EDP) și Eau de Toilette. Köln este, de asemenea, una dintre acestea. Aceste nume sunt derivate din cuvinte franceze care au fost un termen comun în engleză. Să le diferențiem pe cele două. Citiți mai departe și aflați fapte interesante despre aceste două tipuri.

Apă de parfum

Eau de Parfum (EDP) este un parfum care este făcut din etanol și apă. Are o concentrație medie spre mare de ulei parfumat în comparație cu apa care este conținutul soluției. Acesta conține 10% – 20% ulei parfumat. Dar conținutul tipic este de aproximativ 15%. Acesta este parfumuri arabesti considerat a fi cel mai mare conținut de compoziție dintre toate tipurile de parfum. În general, puteți găsi acest parfum în multe dintre magazine. EDP ​​vă poate oferi un parfum de lungă durată. Dacă pielea ta este uscată, EDP durează de dimineața până seara.

Apa de toaleta

Pe de altă parte, apa de toaletă are o concentrație medie spre scăzută de ulei de parfum. Conține 5% – 15% ulei parfumat. Conține mai multă apă decât etanol. Acesta este considerat a fi mai puțin costisitor. Acest lucru se datorează faptului că are o soluție mai puțin concentrată. Aceasta înseamnă că nu are capacitatea de a rezista mult timp.

În concluzie, Eau de Parfum și Eau de Toilette sunt tipurile comune de parfum care are caracteristici diferite. Nu contează dacă vei alege unul dintre ele. Atâta timp cât îți atrage gustul și se potrivește personalității tale, atunci poți merge pentru el. Puteți cerceta mai multe despre tipurile de parfum. În acest fel, puteți recunoaște în mod corespunzător caracteristicile fiecăruia dintre ele. Parfumul a fost una dintre tradițiile multor oameni. Amintește-ți că trebuie să fii foarte atent în alegerea parfumului pe care vrei să-l folosești.

By Richard
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.