First class internet kpn aan laten sluiten bij jouw bedrijf

Heeft u nog geen glasvezelaansluiting, maar heeft uw organisatie wel meer bandbreedte nodig dan via coax of koper gerealiseerd kan worden? Via 123zakelijkinternet.nl kunt u glasvezel aan laten leggen naar uw locatie. Vraag de accountmanagers naar de mogelijkheden.

De toekomst

Je bent klaar voor de toekomst met glasvezel u snelheden tot wel 1 Gbps, zowel voor download als upload! Zakelijk internet is onmisbaar in vrijwel alle ondernemingen! 123zakelijkinternet.nl vindt het belangrijk dat het bij jouw goed geregeld is. Met de opties en persoonlijke service is uw aansluiting in orde. Zodra je een storing krijgt schakelt jouw router direct over op één van de internetverbindingen. Ook de mobiele connectiviteit vergeten we daarbij niet.

Werken van uit huis

Steeds meer mensen werken vanuit huis en hebben een desktop, laptop, tablet én telefoon. Jouw medewerkers of collega’s verwachten dan ook dat ze altijd en overal bij applicaties en bij voor hun benodigde documenten kunnen. Met oplossingen is het zelfs mogelijk om hogere snelheden te krijgen. Je pinautomaat en/of alarmsysteem heeft een verbinding heeft met de alarmcentrale, gesprekskosten tot het verleden. DSL is minder goed als glasvezel maar voor de meeste gebruikers nog steeds een snelle optie. Met name geschikt voor bedrijven die heel veel internet gebruiken. Via onze postcodecheck kun je kiujken of Zakelijk internet glasvezel glasvezel biedt in jouw regio. Internet via koper is een voordeligere keuze dan bijvoorbeeld glasvezel. Veel locaties staan in verbinding met het datacentrum zo gerealiseerd worden. Verbindingen tussen verschillende locaties of een verbinding met het datacentrum realiseren wij over uw netwerk. Geen tunnels over het internet, maar een koppeling over een afgesloten netwerk.

Conclusie

Is het slim om een zakelijk internetabonnement af te sluiten? Jazeker! Als ondernemer wil je natuurlijk stabiel en snel internet!

 

By Richard
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.